Лацио пропусна възможността да спечели втора поредна победа и да

...
Лацио пропусна възможността да спечели втора поредна победа и да
Коментари Харесай

Първият гол на Самп сложи прът в колелото на Лацио, СМС със запомняща се асистенция

Лацио пропусна опцията да завоюва втора поредна победа и да събере 10 точки, откакто приключи 1:1 със Сампдория в Генуа. " Римските орли " поведоха с дежурния гол на Чиро Имобиле (21`), пристигнал след брилянтна асистенция на Милинкович - Савич. Тимът на Сари водеше до 91-вата минута, само че позволи изравнително попадение, дело на Маноло Габиадини. Това бе първо попадение за Самп от началото на сезона. То донесе на тима и втората точка.

Луис Алберто стартира в стартовия състав на Лацио дружно с Чиро Имобиле, откакто испанецът се появи като запаса в предишния кръг и вкара страховит гол при успеха над Интер.

Ветеранът Фабио Куалярела водеше офанзивата на тима на Сампдория. Иначе Джампаоло бе направил общо цели пет промени.

Лацио стартира по-добре и откакто Аудеро избави два рискови удара на Андерсен, в 21-вата минута гостите справедливо поведоха в резултата. Млинкович-Савич изведе с гениална асистенция с пета Чиро Имобиле, който излезе самичък против стража на домакините и провря топката сред краката му за 0:1.

В 30-ата минута Куалярела падна в наказателното поле след контакт с Марушич. Ситуацията мина инспекцията на ВАР, основният рефер също изгледа повтаряне на монитора, само че дузпа не бе отсъдена.

Пет минути преди почивката Проведел избави рисков удар на Куалярела и по този начин запази преднината на " орлите ".

След почивката дуелът бе много равносилен, само че забавните положения бяха необичайност. Въпреки това домакините създаваха повече напрежение пред вратата на Проведел. Той избави един рисков удар на Ринкон, само че в добавеното време точно венецуелецът изведе доста добре Маноло Габиадини. Бранителите на Лацио не се ориентираха и италианецът прати топката в ъгъла, реализирайки първия гол за Самп от началото на сезона - 1:1.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР