Лацио измъкна точка при домакинството си на Аталанта от 36-ия

...
Лацио измъкна точка при домакинството си на Аталанта от 36-ия
Коментари Харесай

Лацио измъкна точка срещу Аталанта

Лацио измъкна точка при семейството си на Аталанта от 36-ия кръг на Серия А. По този метод „ римските орли “ натрупаха актив от 71 пункта и излязоха на точка пред Рома на третото място в класирането. „ Вълците “ обаче са с мач по-малко, като по-късно гостуват на Каляри.

Аталанта събра 59 пукта и е на седмата позиция, на пункт зад шестия Милан.

Двубоят стартира повече от добре за Аталанта, който поведе след 2 минути игра. Муса Бароу бе великолепно изведен и без бавене откри за 1:0. Малко по-късно същият състезател излезе на рискова позиция, като можеше да осъществя за повторно, само че топката бе изчистена в корнер. От него не произлезе нищо.

В 24-ата минута лациалите съумяха да изравнят. При хубава офанзива Луис Алберто центрира към Фелипе Кайседо, който отблизо разстояние засече за 1:1.

4 минути откакто паритетът бе възобновен, Фелипе Кайседо можеше да направи цялостен поврат, само че ударът му с глава мина над вратата.

След почивката Стефан де Врай опита шанса си от отдалеченост, само че топката прелетя над вратата.

До края на дуела гостите бяха открили надзор и стигнаха до няколко нелоши обстановки пред вратата на Лацио, само че по този начин и не пожънаха триумф.

Първо в 67-ата минута Рамо Фройлер връхлетя върху една топка в наказателното поле, само че Томас Стракоша изпъкна с блестящо избавяне.

По-малко от 10 минути по-късно Иличич имаше превъзходна опция да центриран рисково в пеналта, само че Стракоша разгада концепцията му.

В 83-ата минута Робин Госенс овладя подаване и шутира мощно, само че бранител се хвърли по необикновен метод и мазета.

Така Лацио завоюва точка и откакто натрупа 71 в актива си, е на пункт от най-хубавото си достижение – 72.

Ето и още резултати от кръга:

Удинезе – Интер 0:4

Дженоа – Фиорентина 2:3

Киево – Кротоне 2:1

Наполи – Торино 2:2

СПАЛ – Бенвенто 2:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР