Лацио и Рома завършиха при резултат 0:0 в 159-ото Дерби

...
Лацио и Рома завършиха при резултат 0:0 в 159-ото Дерби
Коментари Харесай

Лацио и Рома си дадоха гладиаторска битка, но зрелище липсваше

Лацио и Рома приключиха при резултат 0:0 в 159-ото „ Дерби каузи Капитале “, предложило гладиаторска борба, само че не и представление.

Нулевият хикс е първи в този дуел от 5 години и половина насам. Последното 0:0 датира от април 2018 година. Наред с това, „ орлите “ записват за първи път три следващи дуела със суха мрежа против този противник (предишните два мача бяха победи с по 1:0).

“Вълците “ остават седми с 18 пункта, а „ бианкочелестите “ са три позиции по-назад с точка пасив.

Мачът стартира малко нервно, само че и двата тима се хвърлиха самоуверено. В петата минута Лукаку нанесе рисков удар с глава, само че над вратата на Проведел.

Осем по-късно Кристанте прати топката зад тила на Проведел след безредие, само че голът вярно не беше приет поради засада на халфа на Рома.

Минута по-късно Карсдорп нанесе третия рисков удар към вратата на Лацио с глава. Мерникът изневери и на нидерландския бек.

Лацио обаче се съвзе и в средата на полувремето мощен изстрел на Луис Алберто от отдалеченост спря в левия дирек на Патрисио. Малко по-късно Патрисио от самата голлиния мазета удар на Романьоли с глава. Следващият късмет в мача още веднъж бе на сметката на символичния хазаин, само че Алберто за повторно не можа да открие резултата.

Втората част стартира много интензивно и след десетина минути игра Имобиле излезе един на един с Патрисио, като единствено намесата на Манчини предотврати съвсем сигурен гол.

След първите вихрени минути на втората част, мачът заспа и двата отбора се стараеха повече да не позволен гол, в сравнение с да отбележат.

FT / Лацио - Рома 0:0

Лацио: Иван Проведел, Мануел Ладзари, Патрик Габарон, Алесио Романьоли, Адам Марушич, Матео Гендузи, Данило Каталди, Луис Алберто, Фелипе Андерсон, Чиро Имобиле, Педро Родригес

Треньор: Маурицио Сари

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР