Латинската патриаршия на Йерусалим публикува изображения на църковния комплекс, който

...
Латинската патриаршия на Йерусалим публикува изображения на църковния комплекс, който
Коментари Харесай

Латинският патриарх казва, че снимки показват бомбардиран манастир в Газа, докато Белият дом изразява „загриженост“ за IDF

Латинската патриаршия на Йерусалим разгласява изображения на църковния комплекс, който съгласно християнските водачи е бил бомбардиран от израелските отбранителни сили (IDF).

Латинският патриарх на Йерусалим Пиербатиста Пицабала разгласява писмо предходната седмица, в което се твърди, че две християнки са били убити и манастир е бил бомбардиран от IDF в събота в енорията Holy Family в Газа.

Говорителите на IDF отхвърлиха изказванията, като споделиха, че изказванията „ в действителност съответстват със заключението на първичен обзор, който откри, че бойците на IDF са се прицелвали във противников наблюдателни точки. “

Патриаршията написа в обява в обществените медии в понеделник, „ Въз основа на нашия отчет от 16 декември 2023 година по отношение на гибелта и пострадванията на редица жители в латинския манастир в Газа, както и сериозните вреди на структурите, ние демонстрираме някои от фотосите, които получихме. "

Изображенията, предоставени от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР