Латиноамериканската звезда сподели любопитни подробности около романса си с изкусителната

...
Латиноамериканската звезда сподели любопитни подробности около романса си с изкусителната
Коментари Харесай

Освалдо Риос проговори за връзката си с Шакира

Латиноамериканската звезда показа любопитни детайлности към романса си с изкусителната поп певица в края на 90-те години. Освалдо, който сега е участник в риалити предаване, версия на известното и в българския ефир шоу „ ВИП Брадър “, призна, че с Шакира са били на крачка от сватба.

„ Имахме проекти да се оженим, даже търсихме собствен общ дом. Аз бях първата й обич “, акцентира артистът и добавя, че макар мощните усеща, които е изпитвал към надарената певица, самият той е инициирал раздялата им. „ По това време аз към този момент имах сполучлива кариера, а нейната започваше. Осъзнах, че връзката ни няма да проработи. Когато обичаш някого, от време на време е по-добре да го освободиш и точно това е най-голямото проявяване на обич. Тя трябваше да полети и вижте до каква степен стигна. Раздялата ни беше най-полезното нещо за нея “, разкрива Освалдо.

Дълги години повода за края на връзката сред артиста и певицата остава мистерия, защото двамата намерено показват своите сантиментални връзки. Според близки на Шакира даже един от албумите й е въодушевен от любовта й към Освалдо. По време на връзката им тя е на 20, а той на 36 години. През 2017 година световноизвестният артист разгласява в профила си в Инстаграм видеоклип от турне на Шакира в Бразилия през 1997 година и споделя, че има прелестни мемоари от времето, през което двамата са били дружно. Клипът обаче не е признат с вдъхновение от феновете на поп изпълнителката, които обсипват Риос с рецензии и обиди.

Изумителната кариера на Освалдо е помрачена от обвиняванията на някогашните му съпруги във физическо принуждение над тях. Звездата от теленовелите „ Касандра “, „ Вдовицата в бяло “, „ Три ориси “, „ Триумф на любовта “ и други, има общо три брака и три деца. Шакира въпреки това се радва на дълготраен фамилен живот с испанския футболист Жерар Пике, с който имат двама сина – Милан и Саша. Преди години, отговаряйки на спекулации, че също е била жертва на нападателно държание от страна на Риос, Шакира увери, че артистът постоянно се е отнасял почтително с нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР