Лъскав автомобил блокира един от входовете към парк Рибница. За

...
Лъскав автомобил блокира един от входовете към парк Рибница. За
Коментари Харесай

Поредното абсурдно паркиране: Лъскав автомобил блокира входа към парк “Рибница“

Лъскав автомобил блокира един от входовете към парк „ Рибница ”. За това алармира читателка на TrafficNews , която е прекосявала от там с бебешка количка. Това е следващият лидер, който показва шофьорските си умения, само че в този си блян затруднява част от хората, минаващи от там извънредно доста.
Прочетете още
Водачът на аленото БМВ не е сметнал за нужно да се съобрази с пешеходците и да обезпечи най-малко малко пространство, през което хората да минават и е паркирал в зелените площи тъкмо до зала „ Строител ”.

„ Изключително мъчно прекосих с количката, а за хората в инвалидни колички, това е изцяло невероятно, в случай че няма някой, който да им помогне. Паркирането му е безумно, всеки ден виждаме сходни несъответстващи образци, няма ли кой да ги санкции? ”, пита дамата.

В непосредственост до залата има два големи паркинга, като единият от тях беше построен неотдавна. Въпреки това водачът не е сметнал за нужно да паркира на предопределените за това места, а е изтипосал автомобила си в тревата, блокирайки входът към парка.

Само преди няколко седмици различен лидер направи неуместна маневра в региона и още веднъж паркира наоколо до входа. Водачите всекидневно подценяват разпоредбите за придвижване, като това е единствено следващия случай, който го потвърждава. 



 

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР