ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Заместник-окръжен прокурор на окръг Кларк беше

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Заместник-окръжен прокурор на окръг Кларк беше
Коментари Харесай

Заместник-окръжен прокурор е изправен пред обвинения в ДСИ, безразсъдно шофиране, след като полицията й определи скорост 73 в зона от 35 мили в час

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Заместник-окръжен прокурор на окръг Кларк беше повдигнато обвиняване в ДСИ, откакто тя беше показана на 73 благи в час в зона от 35 благи в час, съгласно отчет за ареста на столичното полицейско ръководство в Лас Вегас.

Кайла Фарзанех-Симънс кара бял джип KIA в западна посока по Сънсет Роуд към 5 следобяд. в неделя, 7 януари, когато служител на реда от метрото я спря покрай бул. Rainbow, съгласно отчета.

Докато тя търсеше доказателство за застраховка, служителят видя мощна миризма на алкохол, макар че беше дъвка, се споделя в отчета. По това време тя имаше трима пасажери в колата и служителят на реда я помоли да излезе от транспортното средство.

Докато Фарзане-Симънс говореше с служителя на реда до патрулната кола, се усети миризма на алкохол идващи от нея, съгласно отчета. Фарзанех-Симънс отхвърли да направи тест за умереност.

„ Докато помагах на Фарзанех-Симънс да се качи откъм гърба на патрулната ми кола, тя като че ли съвсем падна и аз отидох да й оказа помощ “, написа служителят на реда в д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР