ЛАС ВЕГАС (AP) — Las Vegas Aces преподписаха с двукратната

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Las Vegas Aces преподписаха с двукратната
Коментари Харесай

Aces преподписаха с Candace Parker в опит да спечелят 3-та поредна титла в WNBA

ЛАС ВЕГАС (AP) — Las Vegas Aces преподписаха с двукратната MVP Candace Parker в сряда, изчезнала част в края на предишния сезон когато завоюваха втората си поредна купа в WNBA.

„ Очаквам с неспокойствие да продължа да играя играта, която обичам, до момента в който се състезавам дружно с моите съотборници и треньори “, сподели Паркър в изказване. „ Семейството ми и аз сме разчувствани да се завърнем в Лас Вегас и сме подготвени за още един страховит сезон. “

Паркър, който има три шампионски пръстена, означи приблизително 9,0 точки и 5,4 битки на мач през предишния сезон, когато Aces завоюваха стартира с 16-2. Но тя претърпя интервенция на крайници, което я накара да пропусне остатъка от сезона.

Дори и без нея, Aces стигнаха до 34-6, с цел да слагат върха на лигата за победи за един сезон и по-късно победиха New York Liberty в четири мача във финалите на WNBA.

Като се има поради, че Паркър, 6-футов и 4 пост състезател, не съумя да играе в края на сезона и плейофите, съвсем като Aces са добавили основен сво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР