ЛАС ВЕГАС — Първите първични президентски избори в Невада от

...
ЛАС ВЕГАС — Първите първични президентски избори в Невада от
Коментари Харесай

Избирателната активност е рядка в първичните състезания в Невада, където гласоподавателите нямат много възможности за гласуване

ЛАС ВЕГАС — Първите първоначални президентски избори в Невада от десетилетия привлякоха слаб интерес на гласоподавателите във вторник, като демократите бяха събрали бюлетини през предварителните и гласоподаване по пощата, до момента в който републиканците чакаха състезаваща се секта в четвъртък.

Държавният секретар на Невада заяви, че единствено 3800 поданици на Невада са се явили до урните през първите три часа от гласуването във вторник, защото президентът Джо Байдън е изправен единствено пред номинална съпротива в демократическата конкуренция, а любимецът на Републиканската партия Доналд Тръмп даже не е в бюлетината на своята партия.

„ О, това е разочароваща изборна интензивност “, един гласоподавател сподели, когато дойде в празен изборен сектор в Центъра за отдих Силвър Спрингс в Хендерсън.

Републиканците от Невада организират обособена секта в четвъртък, с цел да дефинират делегатите за националния конгрес. Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР