Ларс Улрих разкри, че Metallica работят над нов албум по

...
Ларс Улрих разкри, че Metallica работят над нов албум по
Коментари Харесай

Металика работят по нов албум

Ларс Улрих разкри, че Metallica работят над нов албум по Zoom в изискванията на коронавирусната пандемия.

През април барабанистът съобщи, че има „ доста добър късмет “ групата да употребява спомагателното си време, с цел да сътвори „ карантинен албум “.

Говорейки с водещия на шведското токшоу Фредрик Скавкан, Улрих изясни, че Metallica е " обменяла някои положителни хрумвания " по Zoom.

" Засега някои аспекти от работата ни са в изненадващо добра форма. Остава да си изясним до каква степен можем да стигнем, без да споделяме едно и също пространство ", споделя Ларс Улрих.

Барабанистът добавя, че с сътрудниците му поддържат връзка посредством имейли и провеждат седмични сесии в Zoom, обменяйки хрумвания и пробвайки се да вършат музика в сходна необикновена обстановка.

" Страхотно е да поддържаме контакт и да обменяме хрумвания. Приятно е чувството да си част от група. С неспокойствие виждам към креативните благоприятни условия, които се откриват пред нас ", отбелязва Ларс Улрих.

Междувременно Metallica не престават да радват почитателите с цялостни типичен сетове като част от тяхната поредност Metallica Mondays. Тази седмица (15 юни) беше шоуто им от 2013 година в Мелбърн, Австралия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР