Лансираният обединителен мач в тежката категория между британците Антъни Джошуа

...
Лансираният обединителен мач в тежката категория между британците Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Добра новина за Кобрата! WBC не иска да има мач между Фюри и Джошуа

Лансираният съединителен мач в тежката категория сред британците Антъни Джошуа и Тайсън Фюри няма да се състои в скоро време поради нежеланието на Световния боксов съвет (WBC) да направи компромис със наложителния кандидат. Така Фюри ще би трябвало първо да победи още веднъж американеца Дионтей Уайлдър в третия мач посред им и по-късно да отбрани първи пояса си против Дилиън Уайт, който заплаши да съди организацията, в случай че не получи късмет за купата.

„ За нас по-важна е наложителната отбрана с посочения от нас кандидат. Дилиън Уайт ще има право на своя мач след третия конфликт сред Фюри и Дионтей Уайлдър. Много е хубаво, в случай че Фюри е постигнал единодушие за мач с Джошуа, само че до тогава има да се случат ред други неща ", разгласи президентът на WBC Маурисио Сюлейман.

Тази вест сигурно ще се хареса на най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев, защото Джошуа, който е собственик на останалите 3 шампионски трофеи няма да има различен избор, с изключение на да се изправи против наложителния кандидат за пояса на IBF. Двете страни към момента договарят за дата и място, само че към момента няма извънредно решение
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР