Ланс победи с 1:0 Рен като гост в двубой от

...
Ланс победи с 1:0 Рен като гост в двубой от
Коментари Харесай

Икономичен Ланс си върна второто място

Ланс победи с 1:0 Рен като посетител в дуел от 29-ия кръг на Лига 1. Това бе трета поредна победа за Ланс във френския шампионат, а отборът заема втората позиция, шест точки зад водача ПСЖ, само че и мач повече. Рен пък все още резервира петото си място, само че Лил дебне с една точка и мач пасив.

Ланс стартира по-силно срещата и сътвори първа добра обстановка в 9-ата минута на мача. Тогава Факундо Медина бе покрай гола, само че ударът му с глава бе отразен от Стив Манданда.

В 31-ата минута дейната игра на гостите се отплати. Флориан Сотока сложи топката на главата на Луис Опенда след точно центриране, отстранило вратаря, и последният нямаше какво друго да направи с изключение на да чукне топката в опразнената врата.

Рен рядко стигаше до положения след почивката. Първото по-опасно такова пристигна чак в 72-ата минута, когато Амин Гуири си проби път и стреля от границата на наказателното поле, само че бе прекомерно слаб, с цел да затрудни по какъвто и да е метод стража на гостите Брис Самба. 12 минути по-късно Бренжамен Буриго също бе покрай изравняването, само че Самба още веднъж се намеси уместно.

Рен вкара гол в 87-ата минута, само че той не бе зачетен. Вармед Омари чукна топката в мрежата, само че се оказа, че е бил в състояние на засада.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР