Land Rover има богат опит с недоволни клиенти, които протестират

...
Land Rover има богат опит с недоволни клиенти, които протестират
Коментари Харесай

Ядосан клиент рекламира Range Rover

Land Rover има богат опит с недоволни клиенти, които стачкуват против неприятното обслужване в дилърските центрове на марката по нетрадиционен метод. Преди година препатил притежател изостави трошливия си Range Rover посред Лондон, откакто собственоръчно нашари със спрей каросерията с хули по адрес на английския производител.

През 2016-а пък руснак облепи новия си първокласен всъдеход със стикери "Уважаеми Range Rover, приберете си това г.вно, което непрекъснато се троши! ", "Корито " и "Сили не ми останаха да поправям този влиятелен "автомобил " и го паркира пред автосалон на Land Rover и Jaguar в Санкт Петербург.



33-годишният Стивън Хамилтън от Бирмингам става следващият отчаян клиент на английската марка, който стачкува против обслужването в дилърските ѝ центрове. След като през последните 10 години изхарчва над £700 000 (€788 311) за коли на Land Rover, мъжът паркира разваления си Range Rover тъкмо против автосалона на компанията, с цел да предизвести хората да не се доверяват на услугите там.



Само за последната година и половина Хамилтън купува за себе си и членове на фамилията си три коли от същия дилър на стойност £237 000 (€267 000). Скоро обаче скоростната кутия и окачването на новия Range Rover дефектират.



След двумесечен престой в сервиза Стивън най-накрая получава ремонтирания всъдеход, само че единствено с цел да откри, че повредите не са отстранени. Служителите в центъра изясняват, че нямат визия на какво се дължат неизправностите, и отхвърлят да се ангажират със периоди за решаването на проблемите.



Тогава вбесеният мъж взема решение да облепи колата с предизвестия за ужасното обслужване и неприятното отношение към клиентите и да я паркира тъкмо против автосалона.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР