Лана Дел Рей е героинята на корицата на декемврийския брой

...
Лана Дел Рей е героинята на корицата на декемврийския брой
Коментари Харесай

Лана Дел Рей: Приличам на голяма стара къща

Лана Дел Рей е героинята на корицата на декемврийския брой на Harper`s Bazaar. Една от най-известните и загадъчни певици на нашето време взе участие във фотосесия за изданието, облечена в Prada, Rodarte, Alaia, и споделя в изявление за раздялата с приятеля си поради преместването в нова къща, за живота с родственици и за интервала на неуспехи при започване на кариерата си.

Певицата неотдавна се реалокира в къща с дребен двор и обикновен интериор. Домът на Лана няма съвсем никаква декорация, като се изключи фотография от списание на Мерилин Монро, закачена на прозореца на банята, и няколко фамилни фотоси. " Няколко пъти се скарахме за тази къща, с няколко души ", споделя Дел Рей. „ Те не я разбираха ".

Един от тези, които не са разбрали новият дом е последният другар на певицата, с който тя скоро скъса. " Мисля, че даже най-спокойният мъж не желае да си почива тук ", споделя Дел Рей. " За страдание, част от вас знаят, че не става въпрос единствено за това.... Този случай ме шокира. Няма да посочвам имена и други неща, само че този човек в действителност ме шокира. На процедура това беше краят на една връзка ".

Сега Лана живее с брат си Чарли, който употребява една от стаите в задната част на къщата като собствен офис, и със сестра си Каролин, която постоянно ги посещава. " Работим като семейство. Никога не сме сами. Някои нощи сме сами, само че не напълно. Ние сме на една и съща вълна. Винаги е било по този начин ".

" Определено не съм влюбена сега. Не. Категорично не съм влюбена. Била съм, само че в този момент не съм. " Но дали желае да бъде? Тя свива плещи. " Е, ще ви кажа. През последните пет месеца по време на турнето и тук към момента не ми се е случвало. Но ми дайте една седмица. Любовта сигурно ще пристигна за мен в някакъв миг ", предава БГНЕС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР