lamqta.comОвен През този ден всяка промяна на изражението на лицето

...
lamqta.comОвен През този ден всяка промяна на изражението на лицето
Коментари Харесай

Най-успешен ще е понеделникът за Рака

lamqta.com

Овен
През този ден всяка смяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво отчаяние и отегчение, дистанцията от които до раздялата е единствено една крачка. Ако тълкувате нещата по тъкмо подобен метод, безусловно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация? 
 
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.

Лъв
Този ден е извънредно подобаващ за контролиране на професионалните различия, а и мъчно бихте могли да си визиите човек, който би рискувал да не се вслуша във Вашето мнение. При всички договаряния ще успявате да отстоявате своето, единствено разискването на персоналните Ви проблеми ще върви в не най-приятното за Вас русло. Възможни са разногласия с по-възрастни родственици, и нещата може да стигнат до съществени спорове, макар Вашите опити да се избегне такова развиване на събитията. Любимият Ви човек ще Ви поддържа в сложна минута, само че препоръките му надали ще Ви бъдат по усета.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.

Скорпион
Днес ще Ви обхване неистово предпочитание да се грижите за някого. Най-вероятно е, Ваша жертва да стане обичаният Ви човек. Вашата деликатност и грижа ще бъдат толкоз, че ще се излеят върху него като кофа с вода, и освен това или ледена, или кипяща. Така че не би трябвало да му се завижда!...

Стрелец
Днес ще очаровате някого от пръв взор. И дори ненадейно и за себе си, само че за сметка на това - напълно осезаемо за обекта на Вашето влияние. На процедура резултаът ще бъде жалък освен за Вашата съвест, само че и за Вашите нерви, само че очарованият представител на противоположния пол дълго и упорито ще Ви умолява, да му дадете още един късмет.

Козирог
Днес не си заслужава да се занимавате с работа, само че, в случай че тябва да сме точни, денят не подготвя прекомерно и към деен отдих. Що се отнася до малко странствуване - неуморително и прелестно, дава обещание да е във всяко отношение забавно. Това демонстрира, че е извънредно време, да се стегнете за път! Ако сте дама, би трябвало съществено да методите към избора на тоалет. Ще Ви се даде опция да извършите неизличимо усещане на прелестен чужд. Ако предпочетете да останете в къщи, не би трябвало да организирате огромен банкет или да каните посетители. Задоволете се с компанията на най-близките си хора, а точно с тях следва да водите забавни диалози. Може да се решат доста проблеми, които са Ви тревожели напоследък.

Водолей
Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това състояние неналичието на връзка за Вас няма да бъде проблем, а напряко ще си е наслаждение. В противоположен случай ще се чувствате много некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите усеща и страсти, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, само че и не Ви поддържат по този начин, както би Ви се желало. Няма да чувствате липса от съветващи, само че търпеливи слушатели, от които по този начин се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви оказват помощ разходките, в това число и по магазините.

Риби
Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на остарели другари, в случай че не се доверявате на своята вътрешен глас. Хубав ден за стабилизиране на връзките с обичания, само че още по-добре ще бъде, в случай че го посветите на себе си, и единствено на себ си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се пробват да основат проблем и на чисто и умерено място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както би трябвало. Неприятен сърпрайз може да Ви бъде поднесен от познати от различен град.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР