lamqta.comОвен Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал

...
lamqta.comОвен Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал
Коментари Харесай

Днес нечии планове няма да се осъществят

lamqta.com

Овен
Денят е подобаващ за спокойни занимания. Жизненият Ви капацитет е намален и не би трябвало да надценявате своите благоприятни условия. Не са за препоръчване съществени физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това през днешния ден е извънредно уместно време за срещи с родственици и развлечения в фамилен кръг. Трябва да се признае, че няма доста да Ви върви, та по тази причина от тези, работи, за които би трябвало да разчитате на шанс, е по-добре да се откажете. Може да очаквате триумф, в случай че разчитате единствено на себе си. 

``
реклама

 
Телец
Ако действате уверено и бързо, може да удържите победа над съперниците. За страдание триумфът няма да бъде симетричен на положените старания. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста комплицирани ще се окажат връзките с началниците, по-възрастните родственици и авторитетните хора. Именно на Вас ше бъде трансферирана отговорността за всички международни проблеми. Любимият човек е подготвен да Ви поддържа, само че и на него не му доближава такт и тактичност, тъй че инцидентни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии доста близо до сърцето си.

Близнаци
Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.

Рак
Настроени сте много безгрижно, което понякога Ви тласка към рисковани и недомислени действия, единствено че през днешния ден шанса ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят благоприятни условия да се заемете с някаква нова активност, само че не е във Ваша изгода да надценявате своите благоприятни условия. Помнете, че забележителна част от грижите ще легне на Вашите плещи, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста мъчно ще се окаже превъзмогването на фамилните различия, като ще се наложи да се потрудите, с цел да намерите общ език с по-възрастните си родственици.

Лъв
Ще се наложи да поограничите своите претенции, тъй като доста от Вашите проекти през днешния ден не могат да бъдат осъществени. Затова ще би трябвало да се задоволите с малко. Възможни са спорове с шефовете и деловите сътрудници, като не е изключено преустановяване на съдействието и анулиране на контракти. Крайно нежелателно е да се стартират през този ден правосъдни разногласия. Трудно ще се оправите и с персоналните си взаимоотношения, които ще се развиват по най-непредсказуем метод. Не успявате навреме да реагирате на измененията на обстановката, по тази причина не е изключено да попаднете в неловка обстановка.

Дева
Девите могат да удържат блестяща победа над съперниците и да оставят недоброжелателите надалеч обратно. За представителите на този знак, нещата, които са в действителност невъзможни, са малко. Те чудесно ще се оправят с превъзмогване на всевъзможни компликации, слагане на точни цели и реализиране на триумф в смели начинание. Не вършат изключение и сантименталните връзки, на развиването на които събитията от този ден се отразяват по оптимален метод. Очакват Ви приятни самопризнания, забавни срещи и невероятни сърпрайзи.

Везни
Днес не позволявайте на никого да Ви дава каквито и да било препоръки, свързани с Вашия персонален живот. В края на крайщата той си е Ваш и единствено Ваш и даже грешките в него би трябвало да вършиме независимо. Опитайте да прекарате деня, ръководейки се единствено от своя витален опит.

Скорпион
През този ден звездите предлагат на Вас и на Вашия обичан човек, да си устроите същински празник. Може да отидете някъде на кафе, или да си приготвите нещо безпределно вкусно в къщи. Но напълно не е наложително да стоите целия ден до печката! Защото последващото моине на съдове ще Ви огорчи.

Стрелец
Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито...

Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста елементарно, да Ви изясни някаква истина, която по този начин дълго не сте могли да схванете. За благополучие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и подготвени да деянията по-голяма интензивност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това възприятие.

Водолей
През този ден не би трябвало да натрапвате на обичания си човек своята позиция. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори единствено по силата на вродения си дебелоглав, който през днешния ден ще се обостри... Затова ще се наложи неведнъж през този ден да вършиме взаимни отстъпки.

Риби
През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР