Ламинираният паркет е лесен за надраскване, но по-труден за поправка.

...
Ламинираният паркет е лесен за надраскване, но по-труден за поправка.
Коментари Харесай

5 лесни трика да премахнете драскотините по ламината

Ламинираният паркет е елементарен за надраскване, само че по-труден за корекция. Въпреки това пет елементарни метода могат да ви оказват помощ да върнете подовата си настилка до или покрай предходното ѝ положение.

1.       Растително масло

Тази алтернатива е подобаваща единствено за справяне с дребни драскотини. Операциите се правят в следната поредност:

·         Измийте разваленото място. Трябва да се избърше изключително деликатно, в случай че панелите са светли. Ако има прахуляк вътре в драскотината, тя ще наподобява като тъмна линия на ярък декор.

·         Избършете със суха забрадка. Оставете да изсъхне изцяло.

·         Капнете няколко капки растително масло върху гъба или парцал. Втрийте го деликатно в драскотините.

2.       Маркер за мебели

Такъв маркер не отстрани повредата, защото не запълва кухината на пукнатината, а единствено я покрива с резистентен на влага пъстър филм. Маркери за мебели могат да бъдат закупени в профилирани магазини. Външно те наподобяват на флумастери.

3.       Восъчен пастел

Лесният за потребление восъчен пастел е подобаващ за унищожаване на плитки недостатъци. Такъв пастел се създава в разнообразни нюанси, преди да купите, просто би трябвало да изберете верния звук.
 3 практични съвета за верен избор на паркет за дома 3 практични съвета за верен избор на паркет за дома
Паркетът е неоспорим водач измежду подовите настилки. Той обаче изисква специфични грижи, тъй че процесът на асортимент би трябвало да се прави със...

·         Извършете мокро разчистване. Почистете развалената зона от нечистотия и прахуляк.

·         Избършете добре повредата със суха забрадка. Оставете да изсъхне изцяло.

·         Разтрийте драскотината няколко пъти с малко изпитание с восъчен пастел. Тя би трябвало да бъде избърсана или боядисана.

·         Използвайте мека забрадка без власинки, с цел да полирате възобновената повърхнина, да премахнете остатъците от восък.

4.       Супер корав восък
 С това ще заличите всяка драскотина по ламинирания паркет С това ще заличите всяка драскотина по ламинирания паркет
Много от фамилиите избират да обзаведат дома си с ламиниран паркет. Тази подова настилка, в параленост с доста други, има редица пред...

Този инструмент ще отстрани междинни до дълбоки лезии. Въпреки това, за работа се нуждаете от особено устройство - топяща машина за восък. Превръща го в мека паста.

5.       Шпакловка

Тя е определена и при търсене на метод за изтриване на дълбоки драскотини по ламината. Шпакловката покрива добре вредите и също по този начин възвръща целостта на покритието.

С течение на времето могат да се появят пукнатини в дървения под - този проблем е прочут на доста поданици на селски къщи. Има задоволително аргументи за това. Сред тях има нарушаване на технологията на полагане, нискокачествена дървесина и спад на влажността в помещението. Така че в следствие не е нужно изцяло да ремонтирате пода, пукнатините би трябвало да бъдат бързо поправени. За да извършите това, не е належащо да се свързвате с занаятчия - има много работещи, бюджетни и потвърдени варианти за премахване на дефектите.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР