Ладата си остава все още култов автомобил за доста поколения

...
Ладата си остава все още култов автомобил за доста поколения
Коментари Харесай

Баща и син превърнаха руска Лада в робот от Трансформърс (СНИМКА + ВИДЕО)

Ладата си остава към момента паметен автомобил за много генерации от Източния блок. И в случай че измежду днешните младежи името на съветската машина буди смях, то днешните татковци и дядовци мъчно могат да бъдат разубедени, че има нещо невероятно за  обичаната им Лада. А това на процедура беше потвърдено към този момент от двама души – татко и наследник. Генади и Андрей Кочерга съумяха да основат от една Лада робот от известната поредност Трансформърс.

С продължителни старания двамата трансформирали автомобила в съветската версия на Оптимус Прайм – героят от Трансформърс, който е фамозен с честността си, качествата си на водач, познанията си по военна тактичност, уменията си по бойни изкуства и други. Трансформацията от Лада в Оптимус Прайм пък обра овациите на каскадно шоу в град Орел (на 360 км югозападно от Москва).
 Баща и наследник трансфораха съветска Лада в робот от Трансформърс (СНИМКА + ВИДЕО)

Автомобилът робот към този момент си има и име – Оптимус Генадиевич Праймов

Той е оборудван с две специфични оръжия, като едното от тях му разрешава да се изправи в цялостния си искра в границите на секунди, а друго да „ стреля “. Според Генади Кочерга това е автомобил от международна класа, който може да кара и да стреля и извършва същите трикове, каквито могат да се видят и във кино лентата. Кочерга съобщи, че е бил въодушевен от играчка, която купил по време на пътешестване до Сингапур. Той сподели, че към този момент има проекти да преобрази още две такива коли.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР