Лъчезарно момиченце се нуждае от нова количка. Малката Криси страда

...
Лъчезарно момиченце се нуждае от нова количка. Малката Криси страда
Коментари Харесай

Малката Криси има нужда от нова количка. Имате ли излишна? СНИМКИ

Лъчезарно момиченце се нуждае от нова количка. Малката Криси страда от детска церебрална парализа.

Количката, която до в този момент е употребила, се е развалила. Сега се постанова да търсят с майка ѝ нова. Добра жена се е срещнала със фамилията в санаториум. Там научава тяхната история и желае да помогне.

Тя прикани хората, които разполагат със свободна и непотребна количка да спомагат. Жената е подготвена да поеме разноските по превозването на по този начин значимата за Криси количка.

Добри ХОРА, дано помогнем на момиченцето!

Ето какво написа Мариета:

„ ЗОВ ЗА ПОМОЩ!

Това са Криси и майка и Женя. Запознах се с тях в санаториума в Кюстендил. Криси, която е едно красиво, синеоко, лъчезарно момиче, е с церебрална пареза. Преди 2 дни количката ѝ излезе от строя. Предпазният ръб, на който тя си поставя крачетата, се счупи. От обществената работа са споделили на майка ѝ, че могат да обезпечат количка, само че би трябвало да се съберат един куп документи. Процедурата е мудна и тромава. Моля, в случай че някой има такава количка, останала от пораснали към този момент деца и внуци, и най-важното, има предпочитание да помогне, апелирам, дано я подари на Криси! Нека ми написа на персонални, ще му напиша телефон за връзка и адреса в Кюстендил! Да я изпрати за своя сметка и да ми напише адрес, на който аз ще му преведа парите за транспортните разноски! Благодаря авансово на тези, които ще откликнат! Все някой ден положителното ще им се върне! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР