Лъчезар Евтимов, когото познаваме като Лъчо от дуета СкандаУ, чака

...
Лъчезар Евтимов, когото познаваме като Лъчо от дуета СкандаУ, чака
Коментари Харесай

Лъчо от „СкандаУ“ чака бебе до дни

Лъчезар Евтимов, който познаваме като Лъчо от дуета " СкандаУ ", чака бебе до дни, писа „ Телеграф “. Приятелката му Ралица Константинова е в деветия месец и безусловно ражда до дни. 

Ехограф

Новината издаде звездната двойка първо в профила си в Инстаграм. Рали и Лъчо споделиха щастлива фотография, на която двамата държат копие от ехографа на бебето. " Вече се усещам толкоз дебела и ми е жалко да се укривам, та... Ето ни, започваме изначало ", гласи закачлив текст под нея.

Име 

Бебе номер две в фамилията на Лъчо се чака да бъде момче. Какво име са му избрали обаче към момента не е ясно. Щастливата вест за бременността на Ралица зарадва феновете им в мрежата, които ги заляха с пожелания.

Един от първите поздравили двойката беше рапърът Венци Венц. А Лео Бианки даде обещание да им прави единствено двойна пица.  Лъчо и Рали към този момент са родители на едно момиченце. Малката Арина се роди преди три години. И първата бременност двойката съумя да опази от светлините на прожекторите. А полът на бебето бе оголен чак по време на погачата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР