Лабораторията извършва изследвания както по Здравна каса, така и срещу

...
Лабораторията извършва изследвания както по Здравна каса, така и срещу
Коментари Харесай

„ЛИНА” отвори манипулационна в кв. „Свети Георги” в Поморие

Лабораторията прави проучвания както по Здравна каса, по този начин и против възнаграждение

Жителите на кв. „ Свети Георги ” в Поморие към този момент няма потребност да пътуват за лабораторни проучвания. Те могат да посетят новата манипулационна на „ ЛИНА ”, която се намира  на ул. „ Морска ” №52 и работи от 07:00 ч. до 12:00 ч. в делнични дни. В нея важат и месечните профилактични акции с разбори на преференциални цени.

„ ЛИНА ” има общо два адреса в Поморие, като другият е в центъра на града - на ул. „ Македония ” №23.

„ Отворихме манипулационната в квартала, с цел да сме в помощ на пациентите, за които не е комфортно или са възпрепятствани да пътуват. Много пъти сме говорили с тях за това и сме се заели с тази тематика. Надяваме се по този начин да помогнем за по-доброто здравно обслужване на жителите в тази част на града ”, споделят от „ ЛИНА ”. За екипа морският град е специфичен, защото в него основават един от първите си филиали. Днес здравното заведение към този момент има национално наличие и манипулационни в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

Лабораторията прави проучвания както по Здравна каса, по този начин и против възнаграждение. Повече информация може да откриете на уеб страницата www.lina-bg.com.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР