Курсантите от ВВВУ Георги Бенковски“, специализация Ръководител на полети (Щурман

...
Курсантите от ВВВУ Георги Бенковски“, специализация Ръководител на полети (Щурман
Коментари Харесай

Във ВВВУ „Георги Бенковски“ проведоха изнесено практическо занятие по „Щурманска подготовка“

Курсантите от ВВВУ „ Георги Бенковски “, специализация „ Ръководител на полети (Щурман УВД) “ организираха изнесено практическо занимание по дисциплината „ Щурманска подготовка “ с военно-транспортния аероплан C-27J „ Спартан ” от 16-та авиационна база Враждебна.



По време на мотивационния полет бяха изпълнени от екипажа VOR и DME заходи на летище Горна Оряховица.

Ръководителите на занятието майор инж. Ангел Ангелов и инж. Тони Габровски - асистенти в катедра „ Навигационна подготовка и авиационен мениджмънт “ във факултет „ Авиационен “, и участващите бъдещи ръководители на полети, изричат благодарности на командването на Военновъздушни сили и 16 Авиационна база, екипажа на военно - транспортния аероплан „ Спартан “и щурмана на екипажа Боряна Кръстева, че реализираха фантазията на курсантите за реализирането на маршрутен полет и запознаването с особеностите при ръководството на екипажа и спецификата при водене на образна ориентация по време полет.



Благодарности и на домакините от летище Горна Оряховица, които отделиха време и внимание, с цел да показват спецификата и отговорността на специалността, която са си избрали да практикуват тези младежи.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР