Куриоз: Украинци звънят за помощ в Русия заради пленен танк.

...
Куриоз: Украинци звънят за помощ в Русия заради пленен танк.
Коментари Харесай

Куриоз: Украинци звънят за помощ в Русия заради пленен танк

Куриоз: Украинци звънят за помощ в Русия поради покорен танк. За тази необикновенна обстановка споделя изданието „ “ в материал със заглавие: „ Плененият съветски танк на украински офицер не работеше. Затова той се обади на техническата поддръжка – в Русия “.
През 20-те месеца на пълномащабната война
на Русия против Украйна, украинската войска е завладяла към 200 от съветските танкове T-72B3. Т-72Б3, артикул на Уралвагонзавод в Нижни Тагил, е един от по-новите съветски танкове. И за разлика, да речем, от Т-64БВ, Т-80У или Т-72АМТ, украинската промишленост няма доста опит с този вид, стартира материалът на „ Forbes “.
Така че, когато украинският танкист
с позивна „ Кочевник “ се натъкна на проблеми с пленения си съветски Т-72Б3 – проблеми, които локалните експерти не съумяват да решат незабавно – той взима решение да се обади в техническата поддръжка на Уралвагонзавод. И необикновено, линията за помощ в действителност помога. Военен снима позвъняванията на Кочевник на видео, написа още „ Forbes “.
Кочевник служи в 54-та механизирана бригада
на украинската войска, която се бие към Краматорск в Източна Украйна и употребява най-вече руска техника, в това число танкове Т-64 и бойни машини БМП. Той също по този начин има някои от украинските някогашни съветски Т-72Б3.

Кочевник „ троли “ руснаците най-много, отбелязва още „ Forbes “. Но недоволствата му от неговия 45-тонен танк за трима души се оказват същински. Резервоарът бълва масло. Компресорите му не работят. Електрическият механизъм за въртене на купола продължаваше да се проваля, принуждавайки
екипажа да върти купола с манивела.
Въпреки че всеки танк може да бъде невъздържан, описът с неизправностите, с които се сблъска Кочевник, може да приказва за непоследователна направа в заводите на Уралвагонзавод.

Руснак, показал се като Александър Анатолевич, който явно не знаеше, че Кочевник е украински боец, даде обещание, че ще повдигне проблемите с конструкторското бюро в Нижни Тагил и че ще се свърже и
с производителя на мотори в Челябинск.
Кочевник не свърши с тролването. Той също по този начин се свърза с Андрей Абакумов, шеф на Уралвагонзавод. Абакумов помоли Кочевник да опише в детайли проблемите на танка в WhatsApp.

Тогава Кочевник най-сетне разкри, че е украинец и армията му е завладяла проблематичния Т-72 към Изиум в края на предходната година.
Смеейки се, Кочевник приключва диалога.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР