Куполът на известния Челябински метеорит започна да се движи сам

...
Куполът на известния Челябински метеорит започна да се движи сам
Коментари Харесай

Куполът на известния Челябински метеорит започна да се движи сам




Куполът на известния Челябински астероид стартира да се движи самичък … Необичаен случай се случи преди дни в Държавния исторически музей на Южен Урал (Zona666.com). В събота, 14 декември, в 15.25 часа, камерата за видеонаблюдение ясно улови момента (гледайте по-долу), когато стъкленият предпазен купол над един от експонатите на музея стартира да се движи самичък. Това не е просто обичаен експонат, а самият Челябински астероид, по-точно най-големият му откъс, който подвигна доста звук през февруари 2013 година в столицата на Южен Урал. Много мистериозни явления към този момент са свързани с този астероид, само че както се оказва, той продължава да ни изненадва. Гледайте видеото за рухването на Челябинския астероид.
Факт е, че е невъзможно да се вдигне защитният стъклен купол, без да се употребява бутонът на дистанционното управление. Ръководството на музея твърди, че дистанционното управление се съхранява на несъмнено място в кутия, която също е под видеонаблюдение. Никой не е натискал този бутон. Четете още: Призраци на борда на норвежкия круизен транспортен съд Norwegian Dawn Според една версия, е имало техническа нередовност, само че това не се е случвало в този музей преди.



Айвар Валеев, представител на музея написа във Facebook (Facebook): “Обикновено, повдигането на купола над астероида е цялостен епос. Има четири електрически мотора към краищата. Самата структура е много тежка, със сигурна алармената система. Да не приказваме за бюрократичните каузи за позволение. ” Във видеото, публикувано на страницата на музея във Facebook, стъкленият купол стартира да се издига в 0:42 секунда на клипа. След като се издига, куполът още веднъж слиза самичък надолу.



Гледайте достоверното видео:
Ръководството на музея не има вяра в мистиката на случая, само че в интернет, такова придвижване на купола към този момент е наречено „ явен полтъргайст “.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР