Купища местни вестници в Колорадо бяха откраднати от рафтовете им

...
Купища местни вестници в Колорадо бяха откраднати от рафтовете им
Коментари Харесай

Стотици вестници в Колорадо бяха откраднати в деня, когато публикуваха история за предполагаемото изнасилване на тийнейджър в дома на шефа на полицията

Купища локални вестници в Колорадо бяха откраднати от рафтовете им в сряда сутринта – единствено часове след бомбена история с детайлности за хипотетично групово обезчестяване на младеж в домът на шефа на полицията излезе на първа страница.

Ouray County Plaindealer заяви шокиращата вест, че трима младежи, в това число синът на началника Джеф Ууд, са упрекнати в полово принуждение над пияно момиче на пода на банята, до момента в който то изчезваше и губеше схващане.

Читателите, които са предпочели печатната хартия, обаче не са имали опция да прочетат творбата, съгласно съиздателя на Plaindeadler Ерин Макинтайър, която е създател на историята.

„ Всички наши стелажи за вестници в Ouray и всички с изключение на един стелаж в Ridgway бяха ударени от апаш, който открадна всички вестници. От това, което знаем до момента, наподобява, че този човек е вложил четири четвърти и е взел всички документи на тези стелажи “, написа Макинтайър в бюлетин в четвъртък вечерта.

„ Съвсем ясно е, че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР