Културистът Тихомир, който изненадващо се превърна в Мелиса, и партньорката

...
Културистът Тихомир, който изненадващо се превърна в Мелиса, и партньорката
Коментари Харесай

Тихомир, който вече е Мелиса: Преобразяването ми върви много ускорено, вече имам промяна в тялото

 Културистът Тихомир, който изненадващо се трансформира в Мелиса, и партньорката му Емили са първата еднополова двойка у нас, записала се като такава в провеждащото се сега броене. Макар да са създали това доста мъчно, и двамата са удовлетворени, че публично са декларирали връзките си.

Регистрацията стана допустима, откакто за първи път у нас платформата на преброяването дава опция на еднополовите двойки да посочат, че живеят дружно. През последните дни системата за броене на популацията стана печално известна с това, че хакери съумяха да я нападат и блокират опцията популацията да се преброи, само че хората от ЛГБТИ общността виждат в тазгодишното броене лъч светлина към смяна и последователност.

В преброителната карта всеки може да уточни партньор/ката си, като това важи за всички без значение от техния пол. Това значи, че ще можете да се преброите като еднополова двойка, живееща " в общуване без брак ".

За задачата е належащо да се уточни индивидът, с който сте на фамилни начала като партньор/ка. Тези данни ще бъдат употребявани единствено за задачата на преброяването и няма да са обществени. Самоличността на лицата остават анонимни. Обект на броене са всички лица, които обитават на територията на страната, без значение от тяхното поданство и статут. Това значи, че сътрудниците могат да се преброят, даже той/тя да не са български жители.

" Ние с моята половинка Емили към този момент се регистрирахме и преброихме като еднополова двойка. Имаше в началото някакви компликации да го създадем, опитахме няколко пъти и най-после се получи. Не е невероятно. Въпросите бяха общоприети ", показа пред вестника Мелиса.

Тя признава, че през последното броене през 2011 година не се е преброявал и това е първият път, в който се преброява, написа. 

" Тази смяна се случва за първи път у нас, само че от много време съществува в другите страни. Това е обикновено. Дори се сюрпризирам, че толкоз късно става в България. Това е една обикновена стъпка, тъй като доста еднополови двойки се усещат дискриминирани точно тъй като не могат да се преброят по естествен метод. Това, което вършат, е да не се преброят, тъй като нямат опцията да го създадат в системата. Ние сме естествени човешки същества и би трябвало да има метод да се преброим по отношение на това, което сме. Няма никаква логичност. Просто у нас нещата стават доста постепенно и флегматично ", показа още Мелиса.

И добави: " Системата е цялостна с бъгове, би трябвало да сте доста упорити, стават доста неточности, има потребност от съществени корекции. Трябва да се преработи и да има по-опростен вид, не може да е толкоз комплицирано направено. Много хора се отхвърлят поради сложността ".

Относно трансформацията си тя показа: " Върви доста ускорено преобразяването ми, не преставам да одобрявам хормонална терапия, несъмнено. Вече имам дълга естествена коса. Забелязва се и доста изменение в лицето ми от месец април до момента. Разликата е феноменална и не я чаках. Има изменение в тялото и гърдите. За мен най-важната смяна е, че от три месеца към този момент съм с моята половинка Емили, с която се срещнахме по време на тазгодишния прайд. Живеем дружно, пътуваме дружно, чувствам доста позитивизъм за моята промяна. Подкрепяме се взаимно и тя доста ми оказва помощ ".

Мелиса показа, че тъкмо Емили е индивидът, с който вижда бъдещето си.

" Не съм се влюбвал през живота си дотам. Два пъти се е случвало да се влюбя мощно, това е вторият път. И като го направя, се влюбвам за цялостен живот и всичко давам за този човек. Това да се намерим ние двете е орис, срещнахме се на прайда тази година, беше като гръм от ясно небе, само че хубавите неща са непредвидими. После бяхме дружно на рождения й ден и тогава усетихме, че имаме съществени усеща от двете страни ", показа той.

Рангелова разяснява и актуалната политическа конюнктура, като е безапелационна, че ще гласоподава и през ноември за парламентарни и президентски избори. " На всички избори съм гласувала и този път ще го направя. Само за една партия давам вота си. "

За имунизациите, тя разкри, че преди дни е сложила еднодозова ваксина на " Джонсън ", а повода е, че желае да пътува с половинката си Емили свободно, като PCR тестванията към този момент не излизат преференциално, ограниченията се стягат.

" Против имунизациите съм и в случай че не ми се постановяваше да пътувам с нея, нямаше да си слага. Преболедувах го преди известно време, беше леко, имах някакви построени антитела. След слагането на имунизацията нямам никакви странични резултати, до момента в който майка ми с " Пфайзер " беше вдигнала температура. " Единствената причина да си я сложа е свободата за пътешестване ", безапелационна е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР