Култовото в близкото минало кафене Лого в Перник изгоря. Все

...
Култовото в близкото минало кафене Лого в Перник изгоря. Все
Коментари Харесай

Култовото в миналото пернишко кафене `Лого` изгоря -

Култовото в близкото минало кафене " Лого " в Перник изгоря. Все още не е открита повода за пожара, само че вредите са съществени, оповестиха от полицията , представени от БНР. Служители на Второ районно ръководство са създали оглед и е стартирано досъдебно произвеждане.

Сигналът за пламъците, обхванали кафенето, е подаден нощес в 22.21 часа. Заведението се намира на партерния етаж на жилищен блок в кв. " Изток ". То е в ремонт и не е работило.

Поради мощните пламъци и гъстия пушек са евакуирани живущите в постройката. На двама души, получили леко неразположение вследствие на поемане на газове, е оказана първа здравна помощ на място.

78-годишна жена е открита паднала на стълбищата площадка и е изведена от блока. Медицински екип установил, че старата жена е със счупено бедро. 

Това е вторият пожар в кафене „ Лого ”. През 2019 година заведението още веднъж пламтя, а през 2013-та тогавашният му притежател Венцислав Димитров с прякор Мечан бе погубен на излизане от заведението пред очите на приятелката си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР