Култовият бургаски рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа ще остане зад решетките

...
Култовият бургаски рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа ще остане зад решетките
Коментари Харесай

Рижата култов в съда към журналистите: Сладури, да се усмихвам ли?!

Култовият бургаски рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа ще остане зад решетките по обвиняването за кражба на мотор. Това реши Бургаският областен съд (БОС), оповестява " Флагман ".

Магистратът Петя Георгиева стимулира решението си с това, че са събрани задоволително доказателства, от които може да се направи обосновано съмнение, че точно Стоянчов е причинител на закононарушението.

Малката Рижа обаче очевидно не бе склонен и разгласи: " Ще го карам по общия ред това дело! " Той организира къс разговор със съдията, като разрушена Петя Георгиева за квалификацията на обвиняването си.”Грабеж ли е това, госпожо? По-малко ли е наказуемо?!”, попита той.

Магистратът разгласи, че той е упрекнат за заграбване като добави, че е осъждан, а също така не е открит на непрекъснатия си адрес и се наложило служителите на реда да го търсят. Предстои да се изготви и съдебно-психиатрична експертиза, която също може да спомогне за смяна на мярката на Стоянчов.

На излизане от залата Рижата размени междинните пръсти с колоритно послание към публицистите: Сладури, да се усмихвам ли!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР