Кукленско шосе стои разкопано като колите се движат само през

...
Кукленско шосе стои разкопано като колите се движат само през
Коментари Харесай

Тапа на Кукленско заради ремонта, а строителите пият бира

Кукленско шосе стои разкопано като колите се движат единствено през едното платно. Докато на надлез „ Родопи “ се е образувала колона от коли, то строителите вместо да работят, пият бира. За това алармира четец на „ Марица “. „ Българинът избира повече да приказва, в сравнение с да работи “, разяснява пловдивчанин, който работи в региона и ежедневно следи работата на строителите. Той обаче добави, че откакто водачите желаят да минават по хубави пътища, би трябвало да са толерантни по време на поправки. Според него тези, които бързали пък трябвало да изберат различен маршрут.

Проверка на екипа ни откри, че тапата е над километър, а строителите се приготвяха да завършват с ремонтните действия в сектора. Почиствайки към този момент отрязания асфалт служащите въртяха цялостната кофата на багера над пътното платно, от където минаваха колите. По думите им това не създавало причина за случай и нямало проблем, тъй като багеристът знаел какво прави.

Строителите преустановиха работа по обяд, тъй като нямали план за плочките и бордюрите. По думите на дюлгерите до тук се стигнало, тъй като техническият началник бил в болнични. „ Спряха ни, не ни дават да отстраняваме плочките, тъй като не се знае с какви ще бъдат сменени “, изясни строителен служащ. Очаква се, до ден-два ремонтните действия по обекта да продължат. В часовете преди обед те бяха отрязали част от асфалта по Кукленско шосе и бяха извадили няколко плочки. Строителите ще бъда преместени да работят на друга улица.

Междувременно чиновници в бензиностанция на Кукленско шосе се тормозят, че когато служащите продължат с ремонтните действия по тротоара, те ще обиден капковото напояване, което са положили. „ Страх ни е, че ще го попилеят, по тази причина в този момент вадим капковото напояване. Българите не можем да пазим “, разяснява служащ от бензиностанцията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР