Куклата Хармъни, която струва повече от 13 000 евро, представлява

...
Куклата Хармъни, която струва повече от 13 000 евро, представлява
Коментари Харесай

Хармъни не е само секс робот, може да бъде и ваша приятелка

Куклата Хармъни, която коства повече от 13 000 евро, съставлява момичето от вашите сънища, и можете да си я поръчате с обособени характерности на персона, с цел да наподобява напълно " жива ", написа Тоска.мк.





Докато към този момент има доста производители на секс роботи, Абис Криейшънс вършат така наречен Живи Кукли (Real Doll). Не става въпрос единствено за фалшификати на дами от латекс, а за нова генерация роботи с същински човешки характерности. Дали в действителност не сме на прага на същинска гражданска война за секса?





На фотосите е най-новият модел Хармъни, който знае безусловно всичко за своя сътрудник, неговите обичани филми, храна и мечти. Според производителите това е робот, който прави сексът да бъде на едно друго футуристично равнище.





Куклата се продава с приложения, които дават опция на притежателя й да образува нейната персона и държане, до момента в който комуникира с нея и дава отговор на разнообразни въпроси.

Изкуственият разсъдък е инсталиран в необикновено тяло, напълно като човешко, тъй че куклата е създадена освен за полово облекчение, само че и да бъде ваш непосредствен.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР