Кукла полицайка краси двора на жител на видинското село Флорентин.

...
Кукла полицайка краси двора на жител на видинското село Флорентин.
Коментари Харесай

Жител на видинско село облече кукла в полицейска униформа и я сложи в двора си, за да...

Кукла полицайка краси двора на гражданин на видинското село Флорентин. Едновременно с това кара водачите да са по-съобразителни.

Евгени Кръстев, който е работил в системата на Министерство на вътрешните работи, облича куклата в личната си униформа и я слага в непосредствена непосредственост до оградата, която е на основния път в селото, написа bulnews.bg.

" Това е моя униформа. Пожелах да я сложа на манекен и го сложих в двора. Някои се стряскат, други не обръщат внимание. Има и такива, които стопират и си вършат фотоси. За страдание и това няма да помогне на несъвестните жители ", споделя Кръстев.



Според локален гражданин е належащо придвижването в селото да е по-регулирано, а за куклата полицайка споделя, че несъмнено прави усещане.

Дали под формата на плашило, или просто кукла, само че е реалност, че към този момент все по-често жителите прибягват до забавни и различни решения, които да са потребни за обитаемото място. Както БЛИЦ заяви , сходна концепция се е роди и в село Протопопинци, община Чупрене. Там кметският наместник Ваньо Боянов реши да се бори против високата скорост с служител на реда плашило. Инициативата му е получила утвърждението на локалните поданици. Чучелото стана атракция и може да бъде забелязано на разнообразни фотоси в обществените мрежи.

Инцидентите на пътя в Протопопинци не са чести, няма потърпевши, сподели още кметът. Жителите на селото са удовлетворени от слагането на чучелото-полицай. Шофьори стопират и се снимат с него. Относно несъобразената скорост, кметският наместник моли да се кара деликатно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР