Кухи опорни точки. Така министърът на иновациите и растежа Александър

...
Кухи опорни точки. Така министърът на иновациите и растежа Александър
Коментари Харесай

Служебните министри не са подписвали кървави писма

Кухи опорни точки. Така министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев дефинира пред Българска национална телевизия изказванията, че служебният кабинет бил проводник на непознати ползи.

Аз ли съм петата колона, попита той и изясни, че е учил в Съединени американски щати и Лондон. Работил е и за Европейската капиталова банка (ЕИБ).

Именно служебното държавно управление довършило интерконектора с Гърция, напомни той. Пак служебният кабинет премахнал комисионните при доставките на газа. Нямало утвърдени средства по структурните фондове. Служебният кабинет трансформирал това.

Нападат ни без причини, безапелационен бе министър Пулев. В момента се построява комфортен заслон, счита той. Зад този заслон се скривали политическите водачи, които желали да скрият управническите си дефицити.

Спазихме си всички задължения към българските жители, увери министърът на нововъведенията.

Не се е налагало да подписваме кървави писма, уточни Пулев. Не е имало искане към служебните министри да вършат чистка в администрацията.

От коментара му стана ясно, че служебният кабинет заварил каскада от рецесии. Демократизирахме ръководството на европейските средства, сподели Александър Пулев. Малките и междинни предприятия към този момент получават средства по Плана за възобновяване и резистентност. Депутатите би трябвало да форсират всички планове по ПВУ, съгласно него.

Партиите всяват боязън измежду хората, по думите му. Има недостиг на отговорност в Народното събрание, уточни Пулев и успокои, че страната няма да спре да действа поради неналичието на постоянен бюджет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР