Кухата Земя и подземната извънземна раса …За първи път изследователи

...
Кухата Земя и подземната извънземна раса …За първи път изследователи
Коментари Харесай

Кухата Земя и подземната извънземна раса

Кухата Земя и подземната извънземна раса …За първи път откриватели стартират да приказват за незнаен под земята тип през 1946 година Това се случва, откакто Ричард Шейвър споделя на читателите на американското паранормално списание Amazing Stories за контакта си с извънземни, живеещи подземен.Според Шейвър, той живее няколко седмици в подземния свят на мутанти, сходни на демони, разказани в античните митове и приказки.Всяка нация има сходни легенди, разказващи за раса антични същества, обитаващи планетата Земя милиони години преди човешки крайник да стъпи на нея. Безкрайно мъдри, надарени и културно напреднали, те не желаят да имат нищо общо с хората.

 1 - Кухата Земя и подземната извънземна раса
Човек би могъл да припише този „ контакт “ на буйното въображение на Шейвър, в случай че нямаше стотици разкази на хора, които настояват, че са посещавали подземни градове, общували са с техните поданици и са виждали разнообразни чудеса на технологиите, предоставящи на подземните поданици на Земята удобно битие в дълбините. Твърди се, че тези същества имат умения, които им дават опция да управляват съзнанието на земляните …
Тази невероятна история, колкото и да е необичайно, има голямо въздействие върху учените и дава нов подтик на проучването на паранормалното.Фактът, че Земята е куха сфера, се показва също в писанията на британския астроном от XVII век Едмънд Халей, писателите Джул Берн (в романа му „ Пътуване до центъра на Земята “), Едгар По (в „ Историята на Артър Гордън Пим “) и други.През VXIII-XIX век в Съединените американски щати даже се обмисля опцията за основаване на специфична научна експедиция, която да потвърди, че нашата планета е куха сфера и е елементарно да се проникне в нейните дълбини през дупки в земната кора.Но както се оказва с течение на времето, влизането подземен не е толкоз елементарно.Най-дълбоката дупка до момента е тази на полуостров Кола в Русия покрай Мурманск, наричана „ Колският бунар “. Пробиван е за проучвателен цели през 1970 г.След пет години Колският бунар доближава 7 км. Работата продължава, до момента в който планът е преустановен през 1989 година, защото свредлото се забива в канара на дълбочина малко над 12 км. Това е актуалният връх за дълбочина, достигната от хората.„ Черупката “ на Земята е доста по-голяма, в сравнение с учените могат да допускат.

 Кухата Земя съгласно картите на Третия Райх
Кухата Земя съгласно картите на Третия РайхУчените от Третия райх също се интересуват доста от мистериозния свят на подземния свят. Например, през далечната 1942 година, с поддръжката на Гьоринг и Химлер, секретна експедиция, включваща най-напредналите мозъци на националсоциалистическа Германия, отива да търси подземна цивилизация.„ Домът “ на свръхразвитите нации от древността е трябвало да бъде открит на остров Рюген, ситуиран в Балтийско море. Експедицията има и други цели. Германските учени съществено се надяват, че в случай че могат да слагат фундаментално нови радарни устройства подземен, ще се приближат до задачата за международно владичество.През 1963 година, до момента в който пробиват тунел, двама американски миньори – Дейвид Фелин и Хенри Торн, виждат голяма врата, зад която се спускат мраморни стъпала.Историята води до събитията на 13 август 1963 година в Шептън, ситуиран в пояса на антрацитните въглища на окръг Шуйлкил в източната част на Пенсилвания, където се случва случаят с фамозната мина и спасяването на Шептън. Трима мъже са хванати в капан на към 100 метра подземен след сриване на минна шахта.Около две седмици по-късно, във вторник, 27 август, двама от миньорите – Хенри Торн и Дейвид Фелин, са изведени безвредно на повърхността, откакто спасителите сполучливо пробиват 44-сантиметров, а по-късно 70-сантиметров сондаж в тяхната камера. За страдание третият миньор – Лу Бова, попаднал в капан в друга част на мината, умира.Четете още: Родни Клъф: „ Извънземните са в центъра на Земята! “ (видео)Историята за оцеляването и спасяването на Трон и Фелин е задоволителна, с цел да завладее вниманието на света. Но това, което настояват, че са видели и чули, до момента в който са били „ заровени “, очарова обществеността. Двамата се кълнат в достоверността на описа си и подписват клетвени заявления, че всичко е истина. Въпреки това, някои имат вяра, че са имали едни и същи халюцинации.

 3 - Кухата Земя и подземната извънземна раса
„ Клетвената декларация “ на Дейвид Фелин е отпечатана във Филаделфия Инкуайърър на 29 август 1963 година, в която той споделя: „ Сега се пробват да ми кажат, че тези неща са били халюцинации, че сме си представяли всичко. Но, нашите мозъци не ни подвеждаха. През целия си живот съм бил удобен, неотстъпчив миньор. Там долу в мината мозъкът ми беше чист и явен. ”По-нататък Фелин отбелязва по какъв начин някои от нещата, които той и Трон виждат, не могат да се обяснят с думи. Той декларира: „ На четвъртия или петия ден видяхме тази врата, макар, че нямахме светлина. Вратата беше покрита с ярка синя светлина. Беше доста ясно, по-добре от слънчева светлина. Двама елементарни на тип мъже, а не миньори, отвориха вратата.Видяхме красиви мраморни стъпала от другата страна. Виждахме това известно време и по-късно спряхме да го виждаме … Видяхме доста други неща като тези, които не може да си обясните. Но няма да ви описвам за тях, тъй като се усещам прекомерно разтроен от всичко това. ”Други британски миньори прокопавайки под земята тунел, чуват звуците на работещи механизми, идващи изпод. При продупчване на каменната маса откриват стълбище, водещо към под земята бунар.Звуците от работещи машини се усилват. Изплашени до гибел, служащите бягат, само че след известно време се връщат на мястото. Не съумяват да намерят входа на подземния бунар и стълбите.

 4 509x600 - Кухата Земя и подземната извънземна раса
През 70-те години на предишния век са получени забавни фотоси от американски сателит, за които пишат доста западни научни списания: на мястото, където би трябвало да се намира Северният полюс, спътникът открива мрачно леке ​​с вярна форма, сходно на голяма дупка. Би било допустимо тези фотоси да бъдат приписани на повреди в оборудването, в случай че не са тъкмо същите фотоси, направени няколко години по-късно.Интересни са и свидетелствата на антрополога Джеймс Маккен, който изследва пещера в Айдахо, известна измежду коренното население. Маккен и неговите спътници, след няколкостотин метра деликатно придвижване по необятен каменен кулоар, внезапно чуват писъци и стенания. Скоро пред тях виждат ужасни находки с формата на човешки скелети. За страдание, по-нататъшното изследване на пещерата, която в тези елементи се счита за вход към подземния свят, е трябвало да бъде спряно, тъй като миризмата на сяра е непоносима.Геолозите не споделят теорията за повсеместната празнина на Земята, макар, че не отхвърлят ​​възможното съществуване на големи кухи пространства в нейните дълбини.Малко евентуално е хора да живеят там, тъй като вътре нашата планета има освен много висока температура, само че и доста малко О2. Пълна е с други газове, които са несъвместими с човешкия живот. Всичко това подтиква откривателите да основат нова догадка, че подземната цивилизация има извънземен генезис.И за какво не? Може би извънземни същества, изтощени от непрекъснатите войни и битки на човечеството, са се преместили подземен, откъдето към момента следят нашето развиване … Понякога се появяват отдолу под Земята, а не от други Галактики. Пилотират в небето своите НЛО, влизат в контакт с хора и организират своите жестоки опити върху тях.Но тук поражда въпросът: в случай че нашата Земя е куха от вътрешната страна, тогава за какво входът към подземния свят към момента не е открит?Група учени от Съединените щати се приближава най-вече до вероятната истина, която допуска, че подземните градове съществуват … в четвъртото измерение.И единствено, когато електромагнитното поле на Земята се трансформира от време на време, входовете на тунелите се отварят на повърхността й, което разрешава да се видят подземните градове и техните поданици. В други случаи това не е допустимо.И в случай че хипотезата, че в недрата на нашата планета живеят интелигентни същества, доста мистериозни феномени биха намерили своето пояснение …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР