Куентин Тарантино ще става татко за първи път. 56-годишният режисьор

...
Куентин Тарантино ще става татко за първи път. 56-годишният режисьор
Коментари Харесай

Куентин Тарантино ще става баща за първи път

Куентин Тарантино ще става баща за първи път. 56-годишният режисьор и брачната половинка му Даниела оповестиха извънредно пред сп. " Пийпъл ", че чакат бебе.

Тарантино се среща с дъщерята на известния израелски артист и композитор Цвика Пик през 2009 година по време на промоционалните обиколки за представянето на кино лентата му " Гадни копилета ".

Те оповестиха годежа си през 2017 година, откакто се срещаха от към година преди този момент.

Двамата се ожениха на дребна гала в Лос Анджелис през ноември 2018 година. Това е първи брак за режисьора, който в предишното е обяснявал, че работата постоянно е имала монопол над времето и ползите му.

Брачната им гала бе няколко дни преди той да приключи и оповестения от него като предпоследен в кариерата му филм " Имало едно време в Холивуд ". На премиерата в Кан Тарантино показа, че до момента не се е женил, тъй като просто не е срещал верния човек, което се трансформирало след запознанството му с Даниела.

В момента " Имало едно време в Холивуд " е в кината по света и след премиерния си уикенд завоюва 40 млн. $ от прожекциите си в Северна Америка, с което би досегашните боксофис достижения на Тарантино, както регистрира " Варайъти ". Само в първия си ден заглавието, което бележи и първото взаимно присъединяване на Леонардо ди Каприо и Брад Пит, означи доходи от 16,8 млн. $.

Филмът, в който вземат участие още Марго Роби, Ал Пачино, Дакота Фанинг и Люк Пери, е в кината в България от 16 август.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР