Куентин Тарантино готви продължение на Убий Бил. За тези свои

...
Куентин Тарантино готви продължение на Убий Бил. За тези свои
Коментари Харесай

Задава ли се нова част на Убий Бил

Куентин Тарантино готви продължение на " Убий Бил ". За тези свои проекти описа самият той в радиошоуто Andy Cohen Live, фрагмент от което е оповестен в YouTube.

Режисьорът на " Имало едно време в Холивуд " съобщи, че неотдавна се е видял със звездата на " Убий Бил " Ума Търман и към този момент има забавни хрумвания за продължение.

" Вечерях с Ума Търман и ѝ загатнах, че имам съответна концепция какво ще се случи с Булката и по какъв начин ще се развие продължението. Знам тъкмо по какъв начин да го направя, тъй като този филм ще е нещо доста по-различно, не просто някакво неуместно премеждие. Булката се бори дълго и настойчиво и заслужава най-хубавото ", безапелационен е режисьорът.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mauro Almaraz (@maulocoalmaraz) на Дек 11, 2019 в 9:23 PST

Тарантино прецизира, че ще направи " Убий Бил 3 " не по-скоро от три години, само че сигурно това ще е идващият му филм след " Имало едно време в Холивуд ". Куентин Тарантино сподели, че работи и по други планове, сред които попада писането на пиеса, книга и сюжет за петсериен ефирен филм.

Какво да чакаме от " Имало едно време в Холивуд "

Куентин Тарантино не изневерява на себе си

Дали продължението на " Убий Бил " се брои за десети финален филм, с който режисьорът ще постави завършек на кариерата си (както обяви), единствено можем да гадаем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР