Куентин Тарантино е платил над 10 000 долара на жена,

...
Куентин Тарантино е платил над 10 000 долара на жена,
Коментари Харесай

Куентин Тарантино платил над 10 000 долара на жена, за да ближе краката й

Куентин Тарантино е платил над 10 000 $ на жена, с цел да ближе ходилата ѝ, до момента в който " замязят на сини сливи ", написа " Daily Mirror ".

Дълго време се разясняваше, че 60-годишният режисьор на " Криминале " има култ към дамските крайници, защото някои от най-известните му филми има близки фрагменти на женски стъпала.

И в този момент чиновник в клуб, който бил на по-висша служба, твърди, че е бил очевидец по какъв начин жена, получила зашеметяваща петцифрена сума, с цел да бъдат близани краката ѝ от носителя на " Оскар ".

Човекът на име Lowlife (AKA Page Rad), който сега работи в " Crazy Girls " в Холивуд, твърди, че режисьорът, който има две деца от брачната половинка си Даниела Пик, е изискал VIP стая, само че не показва тъкмо мястото на действието.

В подкаста " Get in the Car ", Lowlife споделя, че Куентин изискал танцьорката с " най-големи гърди " и " най-сочни задни елементи " да се причисли към него в стаята, като Lowlife не разкрива по кое време и къде се е случило.

След това служителят призна, че е гледал Куентин и танцьорката на екран за видеонаблюдение, предаде dir.bg.

" Той седна, тя се накани да съблече горнището си, само че той стана и я хвърли на дивана и стартира да събува обувките ѝ една по една. И по-късно ближеше долната част на краката й, смучеше пръстите ѝ ".

Според Lowlife, това е траяло към 30 минути. Твърди също, че по-късно краката на дамата изглеждали като " сини сливи. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР