Кучето на семейство Байдън, Commander, беше преместено от Белия дом

...
Кучето на семейство Байдън, Commander, беше преместено от Белия дом
Коментари Харесай

Кучето Commander на Байдън напуска Белия дом след инциденти с ухапване

Кучето на семейство Байдън, Commander, беше преместено от Белия дом след поредност от произшествия с ухапвания.

Все още се взема решение какво ще се случи с двегодишната немска овчарка, сподели говорителка на първата дама Джил Байдън.

Само предходната седмица Commander ухапа сътрудник от Тайните служби, който се нуждаеше от здравна помощ на мястото на случая.

Това беше 11-ият път, когато кучето е ухапал надзирател в комплекса на Белия дом или в фамилния дом в Делауеър.

" Президентът и първата дама се грижат надълбоко за сигурността на тези, които работят в Белия дом и тези, които ги пазят всеки ден ", сподели представителят Елизабет Александър в изказване в сряда.

" Те остават признателни за търпението и поддръжка на Тайните служби на Съединени американски щати и всички участници, защото те не престават да работят посредством решения. Командирът сега не е в кампуса на Белия дом, до момента в който се правят оценка идващите стъпки. "

Тя не сподели къде живее кучето сега или дали в последна сметка ще се върне Белия дом.

Изявлението беше оповестено малко откакто CNN заяви, че командирът е взел участие допълнително от 11-те случая с ухапвания, приети от Тайните служби.

Той сподели, че действителният брой е по-висок, като едно захапване изисква болнично лекуване, а други се нуждаят от здравна помощ от личен състав на място.

Прессекретарят на Белия дом по-рано упрекна офанзивите напрежението от живота в резиденцията. „ Както всички знаете, комплексът на Белия дом може да бъде неповторим и доста стресиращ ", сподели Карин Жан-Пиер през юли.

" Това е неповторимо и е стресиращо за всички нас. Така че можете да си визиите какво е за фамилен домакински любим или фамилни домашни любимци, в по-широк проект “, добави тя.

Същия месец чиновници на Белия дом споделиха, че се пробват нови техники за образование на Commander след случаите с захапване.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР