Куче на полицай от София нападна и нахапа син на

...
Куче на полицай от София нападна и нахапа син на
Коментари Харесай

Ужас! 100-килограмов Алабай на полицай нахапа зверски сина на шеф в МВР

Куче на служител на реда от София атакува и нахапа наследник на някогашен началник на Министерство на вътрешните работи, който в това време е разхождал хъскито си, написа "Телеграф ".

Инцидентът е станал в събота следобяд в градинката пред блок 318 в столичния кв. "Дружба ". Агресивното животно - порода "Алабай ", било пуснато без каишка и наморник, а в това време наоколо се разхождали фамилии с дребни деца.

"Възмутен съм доста, тъй като пристигналите на място служители на реда, откакто позвънихме на телефон 112, отпратиха очевидец, а след това най-везцеремонно ни споделиха "А вие очевидец имате ли? Я си намерете ". съобщи Валентин Бучински, някогашен началник на НДМВР Перник, и столичното 4 РПУ, а в този момент върховен чиновник в митниците.

Синът му Розалин, който е на 22 години, е със скъсани връзки на рамото и разпрана кожа на корема от агресивното куче.

22-годишният програмист извел кучето си на разходка, само че внезапно видял, че към тях се насочва голям алабай, тежащ близо 100 кг. Извикал притежателя да го хване, само че не последвала реакция. За да защищити своето животно го взел на ръце и почнал да се отдалечава.

Чуждото четириного обаче се хвърлило върху него. Той паднал на земята и почнало блъскане, траяло няколко минути. След случая Бучински прибрал своето куче и повикал полиция, защото имал пострадвания, а притежателят се държан безочливо и даже не се извинил за нападението.


На място дошъл екип на 8-о РПУ. "Полицаите мрънкаха, че не било работа на тях, а на общината да се занимават с кучета, нямало и какво да създадат.

Изведнъж видях сина ми, който пробва да написа тъжба, а над него се бяха събрали притежателят на кучето, който разбрах, че е служител на реда, и другите двама униформени и го питаха за какво написа жалбата, за какво се изкарва, че е потърпевш и така нататък ", разяснява експолицаят.

Той самият като някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи бил засегнат, че униформени не знаят закона и не взимат ограничения, а най-скандалното съгласно него е било, че изгонили очевидец, с цел да не злепоставят притежателя на агресивното куче.

"Имаше млад мъж с дете на ръце, който видя всичко и пристигна, с цел да го разпитат. Питаше за какво животното е без каишка и е имало опасност за децата, които играели наоколо.

Полицаите обаче не му обърнаха никакво внимание и го отпратиха. Те даже не желаеха акт да сформират на притежателя ", възмути се Бучински.

Допълни, че е сърдит освен от отношението на униформените, само че и на подценяването на обстоятелството, че е можело дете да бъде нападнато. Ексшефът от Министерство на вътрешните работи добави, че поради държанието на униформените още веднъж алармирал 8-о РПУ и на място бил пратен различен екип, който пием жалбата на сина му. Предстои инспекция по случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР