Кубрат Пулев завоюва интернационалната титла на Световната боксова асоциация в

...
Кубрат Пулев завоюва интернационалната титла на Световната боксова асоциация в
Коментари Харесай

Стоичков се качи на ринга! Кобрата: Имам честта да живеем по едно и също време на тази земя

Кубрат Пулев завоюва интернационалната купа на Световната боксова асоциация в тежка категория след победа над украинеца Ихор Шевадзуцкий с единомислещо съдийско решение.

Пред над 8000 фенове в " Арена София " Пулев надигра в основния мач от галавечерта съперника си с резултат от 117:111, закрепен в картите и на тримата съдии край кръга.

За Пулев успеха е 31-ва в 34 мача като експерт, като той има и три загуби. За Шевадзуцкий провалянето е едвам второ в 13 срещи, като той има 11 победи.

След края на мача именитият Христо Стоичков се качи на кръга и поздрави Кубрат Пулев и Тервел Пулев за успехите им в София.

“Искам да благодаря на този популярен българин. Имам достойнството да живеем едновременно на тази земя! Благодаря му, че пристигна, не знам от къде. Ще му дам едни ръкавици за негови магазин. Благодаря, че дойдохте със флагове ”, съобщи Кубрат Пулев на кръга.

“Горд и благополучен съм! Не е елементарно да носиш трикольор и и герб! Искам да поздравя всички, които поддържаха двама велики българи ”, съобщи Христо Стоичков на кръга.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР