Кубрат Пулев ще удря с 30-40% по-здраво, разкри мениджърът на

...
Кубрат Пулев ще удря с 30-40% по-здраво, разкри мениджърът на
Коментари Харесай

Мениджърът Ивайло Гоцев: Кобрата ще удря с 40% по-яко

Кубрат Пулев ще удря с 30-40% по-здраво, разкри мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев. Причината за това е нов треньор по силова и кондиционна подготовка, който работи с Кобрата, написа Спортал.
37-годишният софиянец се завръща на 23 март. Той ще се бие против румънеца Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут, и 1 загуба) в главния мач на галавечер в предградието на Лос Анджелис - Коста Меса. Срещата е планувана за 10 рунда.

``
реклама

Кобрата към този момент е втора седмица в Лас Вегас, където се причисли към своя брат Тервел.
“Тук е и неговият главен треньор Ули Вегнер, изясни Ивайло Гоцев пред “България Днес ”. - Ще прави спаринги с нашумелия американски боксьор Майкъл Хънтър (16 победи, 11 с нокаут,  и 1 загуба), който има победа над Тайсън Фюри при дилетантите. Друг негов сътрудник е и синът на някогашния международен първенец в тежка категория Хасим Рахман - Хасим Рахман-младши (7 победи, 4 с нокаут).

Според Гоцев Богдан Дину не е за подценяване.

“Няма какво да губи. Ако запише триумф над Кубрат, това съвсем несъмнено ще му подсигурява мач за купата ”, добави мениджърът.

Кобрата ще има опция да се бие в съвсем домашна конюнктура. Първите три реда в зала “Хангара ” ще бъдат резервирани за българи.

“Съоръжението е малко, събира към 1500 фенове, добави Гоцев. - Залата ще е цялостна сигурно даже без да вършим реклама. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР