Кубрат Пулев ще пристигне по-рано в Лондон за битката със

...
Кубрат Пулев ще пристигне по-рано в Лондон за битката със
Коментари Харесай

Хърн иска Кобрата по-рано в Лондон

Кубрат Пулев ще дойде по-рано в Лондон за борбата със международния първенец на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа. Родната звезда в тежка категория на професионалния бокс ще направи това по гледище на мениджъра на британеца Еди Хърн, който желае да избегне отсрочване на мача поради позитивен тест за COVID-19 на българина.

Ей Джей би трябвало да пази купите си на 12 декември, като това ще бъде първата негова борба на родна земя от повече от две години насам.
View this post on Instagram

Както е известно, неотдавна реваншът сред Дилиън Уайт и Александър Поветкин беше отсрочен, откакто руснакът се оказа инфектиран с ковид. Хърн се надява да избегне сходни проблеми с Джошуа - Пулев и по тази причина избира да вземе спомагателни защитни ограничения.

“Кубрат ще пътува скоро до Лондон. По-рано, в сравнение с си мислим, и ще влезе в “балона” няколко седмици авансово, съобщи Хърн пред “Скай Спортс”. - Голяма част от топ боксьорите в тежка категория и момчетата, които печелят сериозните пари, биват тествани всекидневно. Вижте Дерек Чисора, мисля че той се тестваше през ден. Ще доведем Пулев тук. Ще се погрижим той да е в “балона”, в затворена среда, тъй като просто не можем да рискуваме. Обикновено, в седмицата на даден мач рискът той да пропадне е 10%. Сега възможностите това да се случи са 50:50. Когато става въпрос за борба от подобен мащаб, би трябвало да бъдат взети спомагателни защитни ограничения. Това ще подсигурява, че и двамата боксьори ще бъдат в “балона” овреме и под непоколебим надзор”, добави Хърн.
View this post on Instagram

Ако се наложи промяна на съперника на Антъни Джошуа в последния миг, то идващият в листата с чакащите е Чарлз Мартин. Принца е №2 в класацията на IBF, само че неговият управител Майк Борао е безапелационен, че той не е в режим да подготвеност в този миг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР