Кубрат Пулев победи Франк Мир при дебюта си в Triad

...
Кубрат Пулев победи Франк Мир при дебюта си в Triad
Коментари Харесай

За по-малко от две минути: Вижте светкавичната победа на Пулев

Кубрат Пулев победи Франк Мир при дебюта си в Triad Combat, освен това с нокаут още в първия рунд. Българинът и звездата от UFC се биха в новия формат в Арлингтън, щата Тексас, а Кобрата се наслаждения на необикновен старт, откакто съумя да завърши мача в своя изгода в края на първата част. По традиция Кобрата излезе на кръга под съпровода на " Притури се планината " на Стефка Съботинова.

Here comes Bulgaria`s Kubrat Pulev!
— FITE (@FiteTV)

По проект мачът трябваше да се състои от девет рунда, състоящи се от две минути всеки, само че българският боксьор постави точка на разногласието след единствено 1:59 минути на кръга. Макар борбата да бе в нов формат, мачът влиза в професионалната боксова статистика и на двамата, като по този метод Кубрат към този момент има 29 победи в 31 мача, до момента в който Мир към момента няма триумф и е с две загуби в два дуела.
Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в последната секунда на първия рунд
Най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в последната секунда на първия рунд в революционния форм...



”Опонентът ми беше доста добър, международен първенец по ММА, само че през днешния ден аз бях доста бърз, прекомерно бърз за него и той просто не виждаше ударите. Това е необикновен нов спорт, може би нова генерация спорт за целия свят. Това е новото бъдеще. За мен беше наслаждение. Уважавам ММА и ММА бойците, само че боксът е №1 ”, сподели спечелилият незабавно след мача, когато бе интервюиран от Ник Кенън, който бе един от водещите на събитието.

 

Pulev stops Mir
— Daily_Bruise (@DailyBruise2)

Още от ОЩЕ СПОРТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР