Кубрат Пулев може да прибере $500 000 за битката с

...
Кубрат Пулев може да прибере $500 000 за битката с
Коментари Харесай

Кубрат Пулев прибира $500 000 от боя с Мир

Кубрат Пулев може да прибере $500 000 за борбата с ММА звездата Франк Мир в Съединени американски щати на 27 ноември. Това разкри Youtube каналът " Спортната джунгла ". Според информацията уредниците от компанията " Трилър " са подготвени да възнаградят двамата с по-високи суми от последния огромен мач сред Мир и Стив Кънингам, когато двамата са получили надлежно 350 000 и 150 000 $.

Междувременно се разбра, че Кубрат Пулев тренира с ММА бойци в Лас Вегас за мача с Франк Мир. Битката сред двамата ще е 9 рунда. Двамата се срещнаха за пръв път във виртуална конференция. Българинът се включи от Лас Вегас, до момента в който някогашният първенец на UFC говореше от своя дом в Южна Флорида. По време на диалога стана ясно, че конфликтът на 27 ноември в Арлингтън, Тексас, ще бъде в 9 рунда.

„ Имам двама-трима ММА бойци, с които се сготвям. Правя спаринги с тях, тъй като техните удари са по-различни. Не са като класическия бокс – разгласи Кобрата. - Ще е по-трудно за мен, само че ще бъда квалифициран за Франк. “

Американецът отвърна, че мощните оръжия на Пулев са ударите с водещата ръка от отдалеченост. Той допуска, че софиянецът ще върви обратно и ще заобикаля клинчовете.

„ Очевидно ще диря пердах в клинча – сподели Франк Мир. - Това ще бъде моята игра. Ще ходя напред. Правя тренировки с бойци, които вземат участие в шоуто Бокс без ръкавици. Има и едно младо момче боксьор. 198 сантиметра, който се движи добре. Неговия жанр е като на Кубрат. Правих спаринги с много ММА бойци. Сега желая през последните две седмици да се удрям с някой, който ще бяга от клинчовете. Искам моите спаринг сътрудници да ги заобикалят. Кубрат ще работи с водещата лява ръка. Ще пуска дълги десни. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР