Кубрат Пулев финансира Андреа за модния й бизнес. Солидна финансова

...
Кубрат Пулев финансира Андреа за модния й бизнес. Солидна финансова
Коментари Харесай

Кобрата спасява Андреа, вижте за какво пръсна солидна сума

Кубрат Пулев финансира Андреа за стилния й бизнес. Солидна финансова инжекция получила поп фолк изпълнителката от своя обичан за подкрепяне на бизнеса й с облекла. Жестът на боксьора е самобитна молба за амнистия поради целувката с журналистката Джени Суши.

Гафът на Кубрат Пулев явно му е излезнал солено по всички параграфи. Модната линия на Андреа „ Style by Andrea “ е замислена още през 2014-та година. Тогава певицата даде обещание на почитателите си личен бранд, написа „ Галерия “. Проектът много се отсрочи във времето и стартира да действа едвам през 2017-та година, въпреки и много едва.

Любимата жена на Кубрат предлага главно фланелки с лика си, кейсове за телефони и други аксесоари. От известно време насам в рекламната страница на марката могат да бъдат открити и някои от роклите, с които певицата се е снимала в известните си клипове. Цени за тях обаче не са оповестени, а за повече информация е оставен мобилен телефон за връзка. Проверка открива, че на посочения номер никой не дава отговор.

Мечтата на Андреа бе да си направи онлайн магазин и да стъпи по-сериозно на пазара. За задачата обаче й трябваха солидни средства, а откогато напусна „ Пайнер “, музикалната й кариера дръпна много обратно. Участията й оредяха и все по-трудно съумява да излезе с нов шлагер, камо ли да се радва на постоянни приходи.

Така гафът на Пулев със Суши пристигнал таман в точния момент за Андреа, която се възползвала от гузната съвест на половинката си. Тя го помолила да й помогне за бизнеса с облекла, като съгласно осведомени стартовата сума е 20 000 лв. – начален капитал, само че не и заключителен.

Колежки на поп фолк изпълнителката имат съществени подозрения, че новото й начинание ще процъфти, защото е в залеза на кариерата си. Феновете на Андреа понижават правопропорционално на шлагерите й и надали ще има доста клиенти, искащи да дадат 35 евро за тениска с принт на певицата. „ Поне Кобрата си изкупи виновността “, кискат се в поп фолк средите, предават от hotarena.net.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР