Кубрат Пулев е казал на Андреа, че иска да се

...
Кубрат Пулев е казал на Андреа, че иска да се
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с ултиматум към Андреа

Кубрат Пулев е споделил на Андреа, че желае да се съберат и е склонен да си дадат втори късмет, само че единствено отслабне и спре да пее. Боксьорът непрекъснато пускал " въдички " на някогашната си половинка, играейки си с нейните усеща, настояват близки до русокоската. Двамата са разграничени повече от 2 години, само че фолк дивата продължава да си приказва за Кобрата, както и да го обича. Тя не може да стартира живота си на чисто и да се отърси от него си. Пулев пък по никакъв начин не й помагал, като я търси и й дава напразни очаквания за семейство, написа " Уикенд ". 

Спортистът споделил на някогашната си, че може да се съберат, само че в случай че още веднъж стане слаба, роди му дете и се откаже от кариерата си на певица. Последното по никакъв начин не се понравило на блондито и тя изрично отказала предлагането на Пулев. Въпреки че Кубрат има дете, което скоро ще стане на годинка, само че настойчиво го крие от обществото, той продължавал да търси Андреа и да й " пуска мухи в главата ".

" Кобрата живее с майката на бебето, която беше другарка на Андреа, но продължава да си поддържа връзка с други дами. На него очевидно му се желае да си върне Андреа, тъй като знае, че тя е добра, наивна и ще кротува с него, само че този път тя го отряза. Писна й, изключително откакто разбра за нескончаемите му изневери. Колкото и да го обича, знае, че всичко ще се повтори, а не желае да има такова семейство. Все отново държи да има правилен брачен партньор, който да я поддържа, а не да върви целогодишно с рога ".

Блондинката от години има проблеми с килограмите, като първоначално стартира с трупване на към 5 кг, които не се виждаха, след това станаха 10, а по-късно пристигнаха психологичните й проблеми и антидепресантите, като ситуацията с кантара стана напълно трагично и тя качи над 25 кг.

" Влоших се душевен и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а възприятията, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех поддръжка от Кубрат, само че той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да одобрявам успокоителни хапчета ", описа преди време певицата. И показа, че години наред е живеела в фиктивен свят, който си била основала сама.

Връзката й с Кобрата се пропукала след целувката му с Джени Суши. Това било началото на края. Днес изпълнителката се мъчи да влезе във форма, само че въобще не мисли да се отхвърля да пее и да се връща при Кубрат. " Да, желая да имам деца! За мен основаването на деца е толкоз значимо, колкото и те самите да израснат  в семейство, където родителите им са опора един за различен. Родителите са образец и въздействат доста на ментално положение на децата. Искам да имам деца от 7 години, само че за мене бракът има значение. Ако концепцията е просто човек да се развъди, тогава постоянно може да откри сурогатна майка или жена, подготвена на всичко, единствено и единствено да е до някой. Докато след време това " всичко “ ще се обърне против нея " – разсъждава умно фолк певицата, която прогледна за кръшканията на някогашния си избраник, с който бяха дружно цели 13 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР