Кубинският претендент за световната титла на Антъни Джошуа във версия

...
Кубинският претендент за световната титла на Антъни Джошуа във версия
Коментари Харесай

Кубински претендент за титлата предрече тежка загуба на Кобрата

Кубинският кандидат за международната купа на Антъни Джошуа във версия WBA Луис Ортис предсказа тежко проваляне за Кубрат Пулев, написа " Тема Спорт ".

Според кубинеца, който обезверено търси вид да измести Кобрата за идния мач на 28 октомври или 11 ноември, нашият боксьор няма да издържи повече от два рунда против британеца.

36-годишният софиянец е считан за сигурен противник на Джошуа, защото е главен кандидат за пояса на IBF. Самият първенец, както както и неговият управител Еди Хърн неведнъж обявиха, че Кубрат е първи в листата, а Ортис ще би трябвало да изчака до пролетта на 2018-а.

" Смея се на това, което Антъни написа, че се бие с най-хубавите и за своята чест, а не за парите. Аз съм най-хубавият на WBA, а той отхвърля да се срещне с мен. Предпочита да оваканти пояса, в сравнение с да се качи на кръга против мен.

В подобен случай по какъв начин по този начин избира най-трудните си противници? Това въобще не е правилно, дори е доста смешно. Защо не се откаже от пояса на IBF и не зареже Пулев, с цел да боксира с мен? Защото избира парите и лесната победа. А почитателите ще схванат какво имам поради, когато този мач се реализира.

Кубрат няма да издържи и два рунда. Той е лек противник. Хората ще видят, че съм прав ", сподели 38-годишният кубинец. Подобно на Джошуа (19-0-0) Ортис също няма проваляне, регистрирайки 27 победи.

Предвид натиска, който кубинецът и неговите мениджъри оказват, може да се чака WBA да принуди Антъни да оваканти международния пояс и той да бъде разигран в мач сред Луис Ортис и идващия в ранглистата на асоциацията - Александър Устинов. Руснакът на собствен ред падна от Кобрата с нокаут още през 2012 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР