Куба отпразнува XXII фестивал на пурите в Хавана и постави

...
Куба отпразнува XXII фестивал на пурите в Хавана и постави
Коментари Харесай

XXII фестивал на пурите в Хавана бележи рекорди

Куба отпразнува XXII фестивал на пурите в Хавана и сложи нови върхове. В рамките на 5 дни празникът на шедьоврите на Habanos посрещна посетители от 60 страни от целия свят. Събитието се организира от 24 до 28 февруари с искра, доста въодушевление и показване на най-ексклузивните новости от света на пурите.

Гостите на проявата имаха опция да се насладят на богата стратегия със световноизвестни групи и музиканти, превъзходна кухня и доста изненади. Освен кулминационната точка в лицето на специфичните събития, не по-малко вълнуващи са и съпътстващите интензивности като дегустации, мастър класове и лекции, визити на заводи и плантации. Цялата стратегия и миксът от действия имат за цел да потопят присъстващите в света на пурите.

Кулминацията на празника на пурата сложи Гала вечерта, въодушевена от знаковата марка Romeo y Julieta. Специално за събитието и в унисон с визията на марката цялата зала бе декорирана в алено. По случай 145-годишнината на компания бе показана новата извънредна " златна " линия. Присъстващите пробваха трите нови витоли, които съставляват най-първокласната серия на марката. Събитието бе посетено от повече от 1200 посетители от целия свят. Вечерта сложи връх по време на обичайния търг за умидори, който събра историческата сума от 4 270 000 евро, като всички приходи отиват напълно за кубинската здравна система. За първи път на този аукцион умидор от Cohia доближи 2 400 000 евро. За настроението на гостите имаше планувана богата стратегия с присъединяване и на международната звезда Глория Гейнър.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР