Крути мерки! С такива планират в община Стамболийски да не

...
Крути мерки! С такива планират в община Стамболийски да не
Коментари Харесай

Оправният кмет Мараджиев с иновативни методи, за да защити община Стамболийски от COVID-19

Крути ограничения! С такива възнамеряват в община Стамболийски да не позволен смъртоносната болест COVID-19 на своя територия. За задачата кметът Георги Мараджиев е решен да работи по ексцентрични способи и да подхваща дейности, изпреварващи даже ограниченията, спускани от Националния щаб.

Оправният градоначалник, който е наясно, че ще загуби от известността си поради строгите ограничавания, насочи забавно послание към жителите в община Стамболийски посредством обява на страницата си във Facebook. В него Мараджиев обясни, че е отчаян от това, че не се съблюдават разпоредбите в изключително състояние и хората щъкат из улиците, парковете, водят децата си по площадки.

В отговор на това Мараджиев персонално ще почне да обикаля с бус и с мегафон и да приканя съгражданите си да следват напътствията. Част от незабавния проект е и това болничното заведение в Стамболийски да бъде затворена. Пациентите от нея към този момент са ориентирани и настанени в други лечебни заведения, отвън общината.

Инициативата на кмета, който е и регионален водач на ГЕРБ в област Пловдив, все още се одобряват задушевно от множеството хора. Свидетелство за това за позитивните оценки под поста в обществената мрежа.

ЕТО Я БЕЗКОМПРОМИСНАТА ПОЗИЦИЯ НА КМЕТА ГЕОРГИ МАРАДЖИЕВ:



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР