Крупният земевладелец Красимир Маджаров прегази и уби по невнимание работник.

...
Крупният земевладелец Красимир Маджаров прегази и уби по невнимание работник.
Коментари Харесай

Трагедия: Едър земевладелец прегази работник с трактор

Крупният земевладелец Красимир Маджаров прегази и умъртви по нехайство служащ. Трагедията раздруса бургаското село Димчево. Инцидентът е станал в стопанския двор в селото, заяви Флагман.бг.

Арендаторът и двама служащи закачали спомагателен детайл към трактора, с който Красимир щял да оре. След като го инсталирали, земеделецът подкарал тежката машина на заден ход.

Единият от служащите обаче видял, че детайлът не е закрепен хубаво за трактора и тръгнал да бяга след машината, с цел да го затегне.

Попаднал обаче в мъртвата зона и без да го види, трактористът минал през него.

Мъжът умрял на място от тежките контузии. Малкото му име е Петър, той е родом от ямболско, само че живеел от години в стопанския двор на Димчево, не поддържал връзка и с околните си.

Местните споделят за него, че бил доста добър и угодлив човек, постоянно се притичал на помощ на възрастните хора, поздравявал ги с усмивка и бил доста мил.

На място незабавно са пристигнали екипи на полиция и Спешна помощ. Арендаторът Красимир Маджаров е тестван за алкохол, като тестът е била негативна, взета му е и кръв за химичен разбор – резултатът още веднъж бил минус.

След нещастието Красимир бил доста изплашен. Той и другият служащ са видели всичко. Към момента земеделецът, който обработва доста декари земя в селото, е с отнета брошура.

По случая се води следствие за трудова акцидент, както и дело за причиняване на гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР