Крупна кражба е била извършена от стадион Христо Ботев, съобщава

...
Крупна кражба е била извършена от стадион Христо Ботев, съобщава
Коментари Харесай

Кражба за 25 000 лева на Колежа, полицията започна разследване

Крупна кражба е била осъществена от стадион „ Христо Ботев ”, оповестява " Трафикнюз ". През почивните дни са били отмъкнати 250 метра кабел, чиято стойност е над 25 000 лв.. Окабеляването е било поставено преди дни, като то е под бранш „ В ”, където сега се построяват краткотрайните съблекални. Отговорникът за ел системата на „ Колежа “ Хубен Анадолиев описа, че усещане прави методът, по който са били откраднати кабелите.

„ Това не наподобява на елементарна кражба, като даже подозираме, че може да е бойкот. Хората, които са взели кабелите, са се качили със стълба и с ножица за кабели са отрязали към този момент инсталирани детайли. Рязането е било извънредно точно. Кабелите са били качени върху стелажи като на процедура, когато се върнаха служащите на обекта, по никакъв метод не е личало, че има изчезнали детайли ”, изясни шефът на компанията реализатор.

Точно до мястото, където е била осъществена кражбата, е имало огромно количество немонтирани кабели, които обаче не са били взети. Според Анадолиев това е необичайно, защото откраднатите кабели се изисквало доста повече работа и умения, с цел да се откраднат.

„ Не знам, допустимо е и да е бойкот. Тъй като, в случай че не бяхме ги видели в този момент, то щяхме да разберем, когато тестваме цялата апаратура. Това щеше да зачеркне цялата ни работа до този миг ”, сподели предприемачът. Той добави, че с този акт работата по ел инсталацията в бранш „ В ” на процедура стартира изначало, което ще ги върне най-малко 3-4 дни обратно. От компанията са почнали проучване на всички инсталирани до този миг детайли от окабеляването.

Полиция през днешния ден е била на място, като са създали оглед и ще ревизират записите от камерите наоколо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР